Over ons

Graag stellen wij onszelf even voor. Wij zijn Geert Wijnen en Carry Wilms en verhuren sinds 2017 campers. Zelf zijn we dol op reizen en houden van avontuur, natuur en de vrijheid van het reizen met een camper. Onze zeer ruime verhuurcampers zijn van alle gemakken voorzien om u een fijne en vooral zorgeloze campervakantie te bezorgen.

Een camper huren kan abij ons al voor € 595,- per week in het laagseizoen. Het onderhoud van de campers doen we zelf in onze eigen werkplaats. Geert is mede-eigenaar van Ewalds&Wijnen autoservice Maasbree, gespecialiseerd in auto’s, bedrijfswagens en natuurlijk campers! Wij zorgen ervoor dat de camper altijd in een goede conditie meegaat op jouw vakantie! Voor vragen of reserveringen kun je bij Carry zijn. Zij zal al uw vragen zo compleet mogelijk proberen te beantwoorden.
 

Onze missie? Zo veel mogelijk reislustige mensen de kans geven een zelf geplande reis in een comfortabele camper mogelijk te maken. Vandaar dat we kiezen voor verschillende modellen, zodat het voor iedere liefhebbers mogelijk is een gepaste camper te huren.

Wij nodigen u uit om te komen kijken naar onze verschillende camper modellen (Uitsluitend op afspraak!)

Wij wensen u een hele fijne vakantie!

 

Carry Wilms
Medewerkster Reserveringen

Geert Wijnen

Verhuurder / Eigenaar bij Ewalds & Wijnen autoservice Maasbree

 

Jouw camperavontuur begint hier!