last-minutes

Last-minute en extra voordelig de vrijheid opzoeken? Bekijk hier onze scherpe last minute aanbiedingen. Zo kunt u extra voordelig genieten van een heerlijke campervakantie.

Aanbiedingen

Op zoek naar een camper voor de feestdagen, een leuke last minute aanbieding of interesse in verhuur voor een langere periode? Maak uw keuze en ontdek de mogelijkheden.

Herfstvakantie 2023

Een camper huren voor de najaarsvakantie? Bekijk hier onze beschikbare campers. Ga veilig vertrouwd en volledig uitgerust op weg.
Meer info

Overwinteren

Onze campers zijn ideaal voor een langer buitenlandverblijf in bijv. Spanje, Italiƫ of Portugal. Alleen in het laagseizoen geldt 6 weken huren = 4 weken betalen.
Meer info

Pasen 2024

Voordelig een camper huren tijdens het Paasweekend? Bekijk hier onze beschikbare campers. Zo kunt u extra genieten van een heerlijk paasweekend.
Meer info

Langboek aanbiedingen

Wilt u een langere periode huren? Bekijk hier onze langboek kortingen (vanaf 4 weken huren)
Meer info

Last minute aanbiedingen

Voordelig een camper huren? Bekijk onze scherpe last minute aanbiedingen. Zo kunt u extra voordelig genieten van een heerlijke campervakantie.
Meer info

Huur uw camper in drie stappen

Stap 1: kies uw camper

Bekijk welke camper perfect bij uw wensen past.

Stap 2: Kom kennismaken

We verwelkomen u graag in Panningen (bij Venlo, Weert, Roermond) om kennis te maken en de gewenste camper te bekijken. Neem contact op om een afspraak te maken.

Stap 3: Boek uw campervakantie

Maak een definitieve keuze en boek een camper.