last-minutes

Last-minute en extra voordelig de vrijheid opzoeken? Bekijk hier onze scherpe last minute aanbiedingen. Zo kunt u extra voordelig genieten van een heerlijke campervakantie.

informatie

Het is onze missie reislustige mensen te laten genieten van een comfortabele camperreis. Dit doen we met een heldere werkwijze. Zo hanteren we ALL-in prijzen en zijn alle campers voorzien van een complete kampeerinventaris. Op deze manier weet u precies waar u aan toe bent.

Hier vindt u alles wat u moet weten voor uw campervakantie van start gaat. Heeft u toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag!

tarieven camperverhuur

Over onze tarieven zijn we bij Wijnen Camperverhuur in Limburg heel transparant. We hanteren all-inclusief prijzen, zonder bijkomende kosten voor uitleg, gasfles, inventaris, eindschoonmaak.
Meer info

Hoe werkt een camper huren?

Verzekeringen, vrije kilometers en de huurperiodes van onze camperverhuur nabij Venlo: alles wat u moet weten op een rij.
Meer info

Kies optionele extra’s

Wilt u meer gemak tijdens uw reis? Wij bieden enkele praktische extra’s om uw reis nog comfortabeler te maken.
Meer info

Eigen risico verzekering

Onze campers zijn all-risk verzekerd met een eigen risico van € 1500,- per gebeurtenis. Het is via Allianz mogelijk om het eigen risico af te kopen voor maar € 15,00 per dag. Zo gaat u zorgeloos op weg.
Meer info

Camper huren met hond

Ontdek de vrijheid van campervakanties. In één van onze camper is het meenemen van een hond mogelijk. Regels: max één hond, max 25 kg toegestaan.
Meer info

Veelgestelde vragen

Toch nog vragen? Grote kans dat het antwoord op uw vraag hiertussen staat.
Meer info

Huurvoorwaarden

Alle huurvoorwaarden en overige opmerkingen overzichtelijk op een rij.
Meer info

Vacatures

Bekijk hier onze vacatures
Meer info

Huur uw camper in drie stappen

Stap 1: kies uw camper

Bekijk welke camper perfect bij uw wensen past.

Stap 2: Kom kennismaken

We verwelkomen u graag in Panningen (bij Venlo, Weert, Roermond) om kennis te maken en de gewenste camper te bekijken. Neem contact op om een afspraak te maken.

Stap 3: Boek uw campervakantie

Maak een definitieve keuze en boek een camper.