last-minutes

Last-minute en extra voordelig de vrijheid opzoeken? Bekijk hier onze scherpe last minute aanbiedingen. Zo kunt u extra voordelig genieten van een heerlijke campervakantie.

Georganiseerd reisplan

Er komt veel kijken bij het organiseren van een camperreis. De keuze van de bestemming(en), mooie én praktische routes, verschillende fijne overnachtingsplekken… Wanneer u een camper huurt bij Wijnen Camperverhuur is het mogelijk dit uit handen te geven. We werken samen met Ellen Verwegen Reiscreaties. Ellen is reisadviseur en weet met haar jarenlange ervaring precies waar u rekening mee moet houden tijdens uw campervakantie. Ze stelt zich graag aan u voor.


Maak kennis met Ellen Verwegen

"Mijn naam is Ellen; uw helpende hand als het gaat om de organisatie van uw campervakantie. Ik ben sinds 2014 reisadviseur en verzorg sinds 2020 de mooiste campervakanties met de campers van Wijnen Camperverhuur. Een bijzondere route, prachtige overnachtingsplekken en veilige overtochten dragen bij aan uw vakantiebeleving. Met mijn jarenlange ervaring weet ik precies waar u het beste heen kunt gaan en waar u rekening mee moet houden om een onvergetelijke rondreis te beleven.

Een bijzondere route, prachtige overnachtingsplekken en veilige overtochten dragen bij aan uw vakantiebeleving.

Heeft u naast camperhuur interesse in een persoonlijk reisplan? Neem contact op om uw ultieme camperrondreis samen te stellen. Ik wens u veilige en mooie kilometers!

Ellen verwegen

Reiscreaties

Uw helpende hand bij het organiseren van een campervakantie