aanbiedingen

We hebben regelmatig scherpe (last minute) aanbiedingen. Zo kunt u extra voordelig een camper huren en lekker genieten van een vakantie vol vrijheid, avontuur en comfort.

Bekijk aanbiedingen Bekijk aanbiedingen

Veelgestelde vragen

Zijn er nog onduidelijkheden over het huren van een camper? We hebben de meest gestelde vragen voor u verzameld. Natuurlijk kunt u gerust contact met ons opnemen als uw vraag er niet bij staat.

Waarom bij ons huren?

Wij zijn een camperverhuurder met maar liefs 15 jaar ervaring waar kwaliteit, service en veiligheid hoog in het vaandel staan. Voordat Wijnen Camperverhuur is opgericht heeft Geert 15 jaar lang bij een grote verhuurder gewerkt als onderhoudsmonteur. Vanaf 2017 is hij, naast Wijnen Camperverhuur, mede-eigenaar van Ewalds&Wijnen autoservice in Maasbree, gespecialiseerd in auto’s, bedrijfswagens en campers. Zo kunnen wij er zelf voor zorgen dat alle campers in uitstekende conditie meegaan en worden ze bij iedere terugkomst technisch op veel belangrijke punten gecontroleerd. Carry staat klaar voor uw vragen en reserveringen. Samen vormen wij een sterk bedrijf en kunnen we kwaliteit garanderen.

Wanneer en hoe moet ik betalen?

Wij vragen een aanbetaling van 25%. Deze aanbetaling wordt direct bij de reservering in rekening gebracht.
De overige 75% ontvangen we 4 weken voor vertrek. Voor de borgsom wordt 1 week voor aanvang een mail met betaallink verstuurd.

Wij vragen alle betalingen per bankoverschrijving te voldoen. Ook de borsom, deze kan niet per creditcard betaald worden.

Hoeveel vrije kilometers heb ik tijdens mijn huurperiode?

Tijdens de huurperiode zijn er 2000 vrije kilometers per week inbegrepen. Hierboven betaalt u € 0,25 cent per kilometer.

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren zijn niet toegestaan in de campers.

Op welk tijdstip kan ik mijn camper ophalen en terugbrengen?

Ophalen: zaterdag in de middag om uiterlijk 16.00 (In de ochtend nemen we altijd contact op over de exacte ophaaltijd).

Inleveren: zaterdag tussen 09.00-10.00 (exacte tijd wordt afgesproken). De dag of avond ervoor is ook vrijwel altijd mogelijk; na telefonisch overleg.

In overleg is het mogelijk om de camper eerder op te halen of later terug te brengen, hier kunnen extra kosten aan verbonden zijn.

In het laag- en middenseizoen kan er in overleg worden afgeweken van de standaardtijden en- dagen. Bel of mail gerust om dit te bespreken.

Hoe moet de camper weer ingeleverd worden?

De binnenzijde moet geheel schoon teruggebracht worden, de buitenkant verzorgen wij. Verder vragen we de vuilwatertank en het chemisch toilet te ledigen. Houd er rekening mee dat het schoonmaken van de binnenkant 2 á 3 uurtjes in beslag neemt.

Wilt u de binnenkant graag door ons laten schoonmaken? Dit kan aangeven worden bij boeking. Kosten hiervoor bedragen eenmalig € 85,-.

Kan ik mijn auto achterlaten op het terrein van Wijnen Camperverhuur?

Dit is mogelijk in overleg. Het achterlaten van uw auto is voor eigen risico. 

Hebben jullie ook een haal- en brengservice?

Zeker! Voor een vast bedrag van € 80,- kunnen wij u ophalen en weer thuisbrengen (tot max. 30 km), hierna zijn de kosten €0,25 per km.

Door wie worden de brandstofkosten betaald?

Verbruik van brandstof (diesel) is voor eigen rekening. Huurders krijgen de camper met een volle brandstoftank mee en dienen deze volgetankt te retourneren.

Worden de verbruikskosten in rekening gebracht?

Aan vloeistofverbruik voor het chemisch toilet en eventuele motorolieverbruik zijn geen kosten verbonden. Gebruik van één gasfles is inbegrepen.

Waar moet de bestuurder van een camper aan voldoen?

Voor het besturen van de camper is rijbewijs B voldoende. De bestuurder dient ten minste 30 jaar te zijn en 5 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B. Niet Nederlandse ingezetenen dienen in het bezit te zijn van een geldig internationaal rijbewijs, dat in het land van herkomst kan worden aangevraagd. De camper mag alleen bestuurd worden door de vooraf opgegeven bestuurders. 

Is het mogelijk het eigen risico bedrag te verzekeren?

Ja,dat kan! We raden dit ook ten zeerste aan. Voor een paar euro per dag kan dit bij onder andere Allianz.
Denk ook aan een reis- en annuleringsverzekering, af te sluiten bij uw eigen tussenpersoon.

Kan er een kinderzitje in de campers worden geplaatst?

In alle type campers passen maximaal 2 kinderzitjes (deze zelf mee te nemen).

Hoe zit het met de sleuteloverdracht en huurovereenkomst?

Op het moment van ophalen wordt de huurovereenkomst samen ingevuld. Hierop staan alle gegevens en kunnen er samen aantekeningen gemaakt worden. Vervolgens kunnen er vragen gesteld worden. Als alles duidelijk is zal de sleuteloverdracht plaatsvinden. Uitleg duurt +/- 45 minuten.

Kan ik de campers komen bekijken?

Zeker! We maken graag een afspraak.

Moet ik zelf beddengoed meenemen?

Ja, beddengoed graag zelf meenemen incl. hoeslakens. Moltons zijn aanwezig.

Hoe hard rijdt de camper?

Adviessnelheid: 100-110 km p.u.

De adviessnelheid dient u als kruissnelheid te rijden, zodat de camper niet urenlang volledig belast wordt. Dit zorgt voor een langere levensduur van de camper en dat is één van de redenen dat wij de prijzen scherp kunnen houden. Bovendien rijdt u dan het meest zuinig.

Kan ik muziek via mijn eigen tablet/telefoon in de camper afspelen?

Ja dat kan! Alle camper is voorzien van een radio met cd-speler en een aux plug-in. 

Hoe hoog zijn de campers?

Diverse hoogtes, deze zijn aangegeven in de specificaties per camper.

Mag ik met de camper naar een wintersport bestemming?

Met onze campers is het niet toegestaan wintersport bestemmingen te bezoeken. Het is wel toegestaan voor een langere periode een overwinterbestemming op te zoeken (spanje, portugal, italië).

Wat moet ik meenemen als ik de camper komen ophalen?

Geldig rijbewijs en indentiteitbewijs. Graag ontvangen wij het rijbewijs van alle bestuurders. Wij maken hiervan een kopie en vullen dit in op het contract.

Bestuurders dienen ouder te zijn dan 30 jaar.

Is er een koffieapparaat aanwezig?

Er is geen koffieapparaat aanwezig. Wel is er een waterkoker aanwezig én er is mogelijkheid om een Nespresso apparaat als extra erbij te reserveren.

Hoe lang gaat een gasfles mee?

In de zomer gaat een grote gasfles 4 tot 6 weken mee. In de winter zal dit ongeveer 2 weken zijn. 

Zitten er winterbanden op de campers?

De Carado T448 en T339 zijn in de wintermaanden voorzien van all-season banden.

Ik wil mijn reis annuleren door COVID-19. Wat zijn mijn mogelijkheden?

Huurders die niet kunnen reizen vanwege COVID-19 en na 24 december 2020 hebben gereserveerd, kunnen mogelijk kosteloos annuleren. Lees meer over onze voorwaarden bij annulering door COVID-19

Kan er geannuleerd worden?

Wanneer er een definitieve boeking geannuleerd wordt zitten hier annuleringsvoorwaarden aan vast. 

Bij annulering;
- 8 weken voor aanvang van de huurperiode is de huurder 100% van de huursom verschuldigd
- 15 tot 8 weken voor aanvang van de huurperiode is dit 75% van de huursom verschuldigd
- 20 tot 15 weken voor aanvang blijft de huurder 50% van de totale huursom verschuldigd
- -> 20 weken voor aanvang van de huurperiode is de huurder 25% van de totale huursom verschuldigd (= gelijk aan aanbetaling)