aanbiedingen

We hebben regelmatig scherpe (last minute) aanbiedingen. Zo kunt u extra voordelig een camper huren en lekker genieten van een vakantie vol vrijheid, avontuur en comfort.

Bekijk aanbiedingen Bekijk aanbiedingen

Veelgestelde vragen

Zijn er nog onduidelijkheden over het huren van een camper? We hebben de meest gestelde vragen voor u verzameld. Natuurlijk kunt u gerust contact met ons opnemen als uw vraag er niet bij staat.

Zijn huisdieren toegestaan?

Nee, er zijn geen huisdieren toegestaan in de campers.

Op welk tijdstip kan ik een camper ophalen en terugbrengen?

Ophalen: ophalen staat altijd gepland op de eerste verhuurdag om 16.00 uur. Indien mogelijk kan de camper eerder opgehaald worden. In de ochtend nemen we altijd contact op over de exacte ophaaltijd.

Inleveren: op de inleverdag om 9.00 uur (of op afspraak)

In het laag- en middenseizoen kan er in overleg worden afgeweken van de standaardtijden en -dagen. Bel of mail gerust om dit te bespreken.

Hoe moet de camper weer ingeleverd worden?

U hoeft alleen de binnenkant van de camper schoon te maken, de vuilwatertank en het chemisch toilet te ledigen. De buitenkant van de camper maken wij zelf schoon. Houd er rekening mee dat het schoonmaken van de binnenkant 2 á 3 uurtjes in beslag neemt. Wilt u de binnenkant graag door ons laten schoonmaken? Dan kunt u dit aangeven bij de boeking. Kosten hiervoor bedragen € 85,-.

Hoeveel vrije kilometers mag ik rijden bij Wijnen Camperverhuur?

Tijdens de huurperiode heeft u 2000 vrije kilometers per week. Daarna betaalt u € 0,25 cent per extra gereden kilometer.

Kan ik mijn auto achterlaten op het terrein van Wijnen Camperverhuur?

Dit is helaas niet meer mogelijk. We hebben eventueel wel een haal- en brengservice (zie hieronder)

Hebben jullie een haal- en brengservice?

Ja, voor een vast bedrag van € 80,- kunnen wij u ophalen en weer thuisbrengen (tot max. 30 km), hierna zijn de kosten €0,25 per km.

Wanneer moet ik betalen?

Wij vragen 25% aanbetaling. Deze aanbetaling vragen we direct bij reservering, het overige bedrag 4 weken voor vertrek. Borg 1 week voor vertrek.
Voor het voldoen van deze bedragen zullen tijdig mails verstuurd worden

Door wie worden de brandstofkosten betaald?

Verbruik van brandstof (diesel) is voor rekening van de huurder. De huurder krijgt de camper met een volle brandstoftank mee en dient de camper volgetankt te retourneren.

Worden de verbruikskosten in rekening gebracht?

Aan vloeistofverbruik voor het chemisch toilet en eventuele motorolieverbruik zijn geen kosten verbonden. Gebruik van één gasfles is inbegrepen.

Waar moet de bestuurder van een camper aan voldoen?

Voor het besturen van de camper is rijbewijs B voldoende. De bestuurder dient ten minste 30 jaar te zijn en 5 jaar in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs B. Niet Nederlandse ingezetenen dienen in het bezit te zijn van een geldig internationaal rijbewijs, dat in het land van herkomst kan worden aangevraagd. De camper mag alleen bestuurd worden door de vooraf opgegeven bestuurders. De bestuurder dient bij het gebruik van de camper alle instructies die door Wijnen Camperverhuur zijn verstrekt op te volgen. De bestuurder dient voorzichtig en veilig met de camper te rijden. Het is uitdrukkelijk niet toegestaan harder te rijden dan de maximum toegestane snelheid. Wij adviseren een maximum snelheid van 110 km/u.

Is het mogelijk het eigen risico bedrag te verzekeren?

Het is mogelijk via Allianz Global Assistance het eigen risico af te kopen met 9.60 euro per dag. Dit dient u zelf te regelen.

Is roken toegestaan in de campers?

Nee, roken is niet toegestaan in de campers.

Kan er een kinderzitje in de campers worden geplaatst?

In alle type campers passen maximaal 2 kinderzitjes (gelieve zelf mee te nemen).

Hoe zit het met de sleuteloverdracht en huurovereenkomst?

Op het moment van ophalen wordt de huurovereenkomst samen ingevuld. Hierop staan alle gegevens en kunnen we samen aantekeningen maken. Vervolgens kunnen er vragen gesteld worden. Als alles duidelijk uitgelegd is zal de sleuteloverdracht plaatsvinden. Uitleg duurt +- 45 minuten

Kan ik de campers komen bekijken?

Zeker, u kunt hiervoor een afspraak maken.

Moet ik zelf beddengoed meenemen?

Ja, beddengoed graag zelf meenemen incl. hoeslakens. Moltons zijn aanwezig.

Hoe hard rijdt de camper?

De maximum snelheid is een snelheid die u tijdelijk kunt en mag rijden om bijvoorbeeld in te halen.

De adviessnelheid dient u als kruissnelheid te rijden, zodat de camper niet urenlang volledig belast wordt. Dit zorgt voor een langere levensduur van de camper en dat is één van de redenen dat wij de prijzen scherp kunnen houden. Bovendien rijdt u dan het meest zuinig.

Adviessnelheid: 100-110 km p.u.

Kan ik muziek via mijn eigen tablet/telefoon in de camper afspelen?

Ja dat kan. De camper is voorzien van een radio met cd-speler en een aux plug-in. Hierop kunt u alle apparaten aansluiten via een snoer.

Hoe hoog zijn de campers?

Diverse hoogtes, deze zijn aangegeven in de specificaties per camper.

Mag ik met de camper naar een wintersport bestemming?

Nee, met onze campers is het niet toegestaan wintersport bestemmingen te bezoeken. Het is wel toegestaan voor een langere periode een overwinterbestemming op te zoeken (spanje, portugal, italië)

Is er een koffieapparaat aanwezig?

Nee, er is geen koffieapparaat aanwezig.
Wel is er een waterkoker aanwezig én er is mogelijkheid om een Nespresso apparaat als optionele extra bij te reserveren