last-minutes

Last-minute en extra voordelig de vrijheid opzoeken? Bekijk hier onze scherpe last minute aanbiedingen. Zo kunt u extra voordelig genieten van een heerlijke campervakantie.

Over ons

Graag stellen wij onszelf voor; wij zijn Geert en Carry Wijnen -Wilms en runnen sinds 2017 Wijnen Camperverhuur.
Zelf reizen we graag en houden van natuur, authentieke dorpjes en de vrijheid van het reizen met een camper. In drie weken tien verschillende plekken bezoeken? Wij vinden het heerlijk die afwisseling. Vanuit deze passie voor reizen en het luxe kamperen is Wijnen Camperverhuur ontstaan. Met verschillende luxe camper modellen en een volledig uitgeruste kampeerinventaris willen we het voor iedere liefhebber mogelijk maken een gepaste camper te huren en te genieten van een zorgeloze campervakantie. Al onze campers hebben vaste bedden achterin zo heeft ieder zijn eigen vaste plek en kunt u zeker even wat meer mee nemen dan in een tentje. En wilt u een weekje gaan fietsen in Frankrijk? Ook hier zijn onze campers uitermate geschikt voor.

Wij nodigen u graag uit bij onze verhuurlocatie in Panningen, nabij Venlo, Weert en Roermond, om te komen kijken naar de verschillende camper verhuurmodellen (op afspraak).

Onze missie? Zoveel mogelijk reislustige mensen de kans geven een zelf geplande reis in een comfortabele camper mogelijk te maken.

Het onderhoud van de campers doen we zelf in onze eigen werkplaats. Geert is mede-eigenaar van Ewalds-Wijnen autoservice Maasbree, gespecialiseerd in auto’s, bedrijfswagens en natuurlijk campers. Zo zorgen we ervoor dat de camper altijd in een goede conditie meegaat op uw vakantie! Carry staat altijd klaar voor uw vragen of reserveringen. Schroom dus niet om contact op te nemen, we helpen u graag!
 
Wij wensen u een fijne vakantie!

CARRY WILMS

Eigenaar / Medewerkster reserveringen

Geert Wijnen

Eigenaar / Technisch onderhoudsmonteur