aanbiedingen

We hebben regelmatig scherpe (last minute) aanbiedingen. Zo kunt u extra voordelig een camper huren en lekker genieten van een vakantie vol vrijheid, avontuur en comfort.

Bekijk aanbiedingen Bekijk aanbiedingen

Over ons

Graag stellen wij onszelf voor; wij zijn Geert en Carry Wijnen - Wilms en verhuren sinds 2017 campers.
Zelf zijn we dol op reizen en houden van natuur, avontuur en de vrijheid van het reizen met een camper. Met verschillende modellen en een volledig uitgeruste kampeerinventaris wordt het voor iedere liefhebber mogelijk een gepaste camper te huren en te genieten van een zorgeloze campervakantie.
Wij nodigen u graag uit (op afspraak) bij onze verhuurlocatie in Maasbree (nabij Venlo) om te komen kijken naar de verschillende camper verhuurmodellen.

Onze missie? Zoveel mogelijk reislustige mensen de kans geven een zelf geplande reis in een comfortabele camper mogelijk te maken.

Het onderhoud van de campers doen we zelf in onze eigen werkplaats. Geert is mede-eigenaar van Ewalds&Wijnen autoservice Maasbree, gespecialiseerd in auto’s, bedrijfswagens en natuurlijk campers. Zo zorgen we ervoor dat de camper altijd in een goede conditie meegaat op uw vakantie! Carry staat altijd klaar voor uw vragen of reserveringen. Schroom dus niet om contact op te nemen, we helpen u graag!
 
Wij wensen u een fijne vakantie!

CARRY WILMS

Eigenaar / Medewerkster reserveringen

Geert Wijnen

Eigenaar / Technisch onderhoudsmonteur