last-minutes

Last-minute en extra voordelig de vrijheid opzoeken? Bekijk hier onze scherpe last minute aanbiedingen. Zo kunt u extra voordelig genieten van een heerlijke campervakantie.

de mooiste camperroutes

Wat wordt uw volgende bestemming?

Adembenemende berglandschappen, ruige groene bossen of culturele pareltjes. Europa heeft zo veel te bieden. Onderweg ontdekt u de mooiste plekjes, of u nu dicht bij huis blijft of grens na grens oversteekt. 

NKC Camperroutes

Met een gerust hart op campervakantie zonder alles zelf uit te hoeven zoeken. Het kan met de camperroutes van NKC. We lichten de meest uiteenlopende opties uit. Meer routes zien? Kijk dan eens rond in de webshop van NKC.

MEER ROUTES MEER ROUTES

Dichtbij huis

De Wadden

Deze reis langs de wadden start in Den Helder en voert langs Texel, Vlieland, Borkum, Norderney, Sylt en het voormalige eiland Nordstrand. De steeds veranderende landschappen, natuurlijke overgang tussen wadplaten en zee en niet te vergeten de enorme hoeveelheid vogels maken de wadden onvergetelijk.

Dichtbij huis

Overwinteren

Spanje

De Spaanse Costa del Sol is uitermate geschikt om de koude wintermaanden op een fijne manier door te komen. Struin over de stranden, ontdek de vele historische stadjes en vergeet het Alhambra niet! Dit Moorse paleis stamt uit de middeleeuwen en staat op de Werelderfgoedlijst.

Overwinteren

Unieke natuur

Slovenië

Met berglandschappen, kolkende helblauwe rivieren, diepe kloven, bossen en schitterende watervallen is Slovenië absoluut een groene verrassing binnen Europa te noemen. Perfect voor liefhebbers van ongerepte natuur. Fijn om te weten: de bevolking is erg gastvrij en spreekt goed Engels.

Unieke natuur

Genieten op hoge hoogte

Noorwegen

Adembenemend en uniek in hun soort: de hoge bergen en diepe fjorden van Noorwegen. Deze route leidt langs ruige landschappen, verschillende Noorse stadjes en de grootste hoogvlakte van Europa. Vergeet ook zeker de indrukwekkende treinreis met de beroemde Raumabanen niet.

Genieten op hoge hoogte

Proeven van de provence

Frankrijk

Met mooie natuur, gezellige stadjes, uitgestrekte wijngaarden en markten vol lokaal lekkers is deze camperroute door de provence absoluut veelzijdig te noemen. Een schitterend gebied om te ontdekken per fiets. Proef van de wijnen, ruik de lavendelvelden en geniet van de gezellige Franse straatjes.

Proeven van de provence

Fietsen door Sauerland

Duitsland

Er is een reden dat de regio Sauerland in Duitsland zo ontzettend populair is. Het gebied wordt genoemd als één van de mooiste als het om fietsroutes gaat. Tijdens zo’n tocht komt u langs kronkelende beekjes, mooie groene hoogvlaktes en indrukwekkende vergezichten. Typerend zijn de dorpen en stadjes vol oude vakwerkhuizen.

Fietsen door Sauerland