overwinteren

Zin om een langere periode te overwinteren in Spanje, Portugal of Italië? Profiteer nu van lage prijzen en voordelige (over)-winter aanbiedingen in het laagseizoen.

Bekijk overwinteren Bekijk overwinteren

Voorwaarden omboeken

Indien uw campervakantie door COVID-19 maatregelen niet kan doorgaan, kunt u tot 14 dagen voor vertrek omboeken.
 

Indien reizen met een camper door COVID-19 maatregelen van de overheid in de gehuurde periode onmogelijk is, kunt u tot 14 dagen voor vertrek omboeken (exclusief €45,- omboekkosten). Dit geldt voor boekingen gemaakt vanaf 26 Maart 2021*
U wijzigd de reservering naar een later tijdstip dat beschikbaar is en ontvangt een nieuwe bevestiging. De restantbetaling voldoet u 4 weken voor vertrek, deze hoeft dus pas bij de nieuwe data te worden voldaan.

Onderstaand een aantal voorbeeldsituaties waarin er wel of niet omgeboekt kan worden tot 14 dagen voor vertrek.
 

Voorbeelden van situaties waarin u wel kunt omboeken:

 • De nederlandse overheid heeft verboden om op vakantie te gaan
 • Campings in Nederland moeten zijn gesloten
 • De grenzen met de aangrenzende buurlanden zijn gesloten, waardoor reizen naar buitenland niet mogelijk is

Voorbeelden van situaties waarin je niet kunt omboeken:

 • U of iemand in uw reisgezelschap is ziek. U kunt u verzekeren tegen annuleringskosten bij ziekte met een normale annuleringsverzekering of reisverzekering.
 • U was bijvoorbeeld van plan om naar Spanje op vakantie te gaan, maar naar dit land reizen is niet mogelijk, wij boeken alleen om als beide landgrenzen met onze aangrenzende landen dicht zijn. 
 • U wilt 3 weken voor vertrek al omboeken, we weten nog niet hoe de situatie er over 3 weken uitziet
 • De camping waar u graag naartoe wilde is gesloten of is volgeboekt.
 • De weersverwachtingen vallen tegen.
 • Evenementen; u heeft een camper gehuurd voor het bezoeken van een evenement bijvoorbeeld de Formule 1 en dit evenement wordt vanwege corona maatregelen geannuleerd.

  Note: Bij het huren van een camper huurt u een vervoermiddel, deze is niet gekoppeld aan een reisbestemming. Een camper voorziet maximaal in vrijheid en flexibiliteit als het gaat om reisdoel en route. Uiteraard is het verstandig om ook de voorwaarden bij uw annuleringsverzekering te checken.
   

Als u geboekt heeft en u moet omboeken vanwege de Corona maatregelen, neem dan graag contact op met 06-13170939 info@wijnencamperverhuur.nl . Wilt u annuleren buiten bovenstaande voorwaarden dan zijn de algemene voorwaarden van kracht. 
​​​​​​